Chokolademuffins med saltkaramel i midten

På sådan en fredag virker det ganske rimeligt at dele tippet her med jer. Lav lækre chokolademuffins og fyld dem med karamel og frosting på toppen…


Jeg havde jo lovet jer endnu et kagetip fra fødselsdagen, og er det ikke helt vildt passende, at jeg hør det på en temmelig grå og halvtrist fredag?

Opskriften, jeg benyttede, finder du hos dygtige Louise Lorang. Det er en glutenfri opskrift, og de er lavet med sorte bønner!! Jep, den er god nok, og jeg var temmelig skeptisk, selv halvvejs gennem projektet, men de bliver virkelig gode både i smag og konsistens. Familien var nærmest ikke til at stoppe, og det til trods for at de bestemt ikke alle plejer at være de store kagespisere. Find opskriften her.

Forberedelser

Karamellen er lavet på kondenseret mælk (se vejledning her). Når du skal have den i dine muffins, skal de være nedkølede. Rør din frosting op mens de køler ned. Jeg tilsatte ca en halv dl kakaopulver for at få den lysebrune farve frem. Fyld din frosting i en sprøjtepose med takket tylle og læg den på køl.

  1. Skær toppen af din muffin og skær dernæst midten fri uden at der bliver hul til bunden
  2. Fyld en sprøjtepose med karamel og evt et drys flagesalt, hvis du vil lave salt karamel og sprøjt hullet op med karamel
  3. Sprøjt dine kager op med frosting og server dem for gæsterne

Og med dette snaskede og kaloriefyldte tip vil jeg gå på weekend. Jeg håber, din bliver god derude, kærligst Dorte ♥

Indlæg oprettet 284

4 tanker om “Chokolademuffins med saltkaramel i midten

  1. De ser både lækre og flotte ud dine cupcakes 🙂
    Og jeg er glad for opskriften uden gluten.
    Du og familien ønskes en dejlig weekend med forårsfornemmelser, jeg har selv begyndt hermed på min blog.
    Maria

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen