Om sunde desserter uden sukker, og om alligevel nogle gange at vælge den usunde variant. Her er i hvert fald en nem og ikke så usund dessert, der er meget nem at lave – en trifli med æble og pære.
En af mine største laster, det er desserter og søde sager. Derfor er det også et vigtigt punkt at forholde sig til, hvis man prøver at skrælle ind til fornuften og skabe lidt sundere vaner. Jeg er efterhånden blevet ret god til at lave “sunde desserter”, og når ellers jeg er i humøret til at det ikke må være for syndigt, men godt må smage lidt derhenad, så hiver jeg blandt andet denne frem. En trifli med crunch, blød og sød creme og kompot af pære og æbler.
Trifli med æble- og pærekompot
Du skal bruge:
Æble- og pærekompot
2 spsk skyr
2 spsk Easis vanilleis
2 spsk Easis choko crunch
1/ Is og skyr blendes med en stavblender, så du opnår en cremet konsistens
2/ I et glas lægges kompot, crunch og creme skiftevis i lag indtil glasset er fyldt
Nyd din sunde trifli dessert med nydelse og velbehag. Jeg lover, den smager virkelig skønt, og den er aldeles hurtig og nem at lave, især hvis kompotten allerede står i køleskabet, hvilket jo er plausibelt. Jeg bruger den i hvert fald også på min havregrød ind imellem.
I dag har min mand fødselsdag, så pigerne og jeg sørgede for morgenbord og senere en sød overraskelse, som I får opskriften på i næste uge, for det var et klassisk hit. Jeg håber, I har nydt jeres weekend, måske I har ferie nu? ♥
Den ser meget lækker ud 🙂
Bestemt en kombi jeg vil prøve 🙂
En dejlig ny uge til dig.