Jeg deler i dag 2 salater, som er hurtige at lave og smagfulde som tilbehør til grillmaden. Den ene med knasende, sprød spinat og asparges, den anden en mere sødlig og rustik blomkålssalat.
Når vi griller, så er det vigtigste for mig faktisk salaten. Det hænger nok sammen med, at jeg ikke er den store kødspiser, så derfor skal der være salat, der mætter godt ved siden af grillmaden. Min mand er heldigvis glad for mine salater, så det gør jo også motivationen for at lave dem så meget større.
For nylig proklamerede jeg, at jeg vil dele nogle af mine bedste sommersalater med jer, så i dag deler jeg endnu en simpel, men velsmagende sommersalat.
Sommersalat med spinat, asparges og fersken
Spinat
Ferskner
Forårsløg
Grønne asparges
Olivenolie
- Vask dine asparges og knæk dem i mindre stykker – husk at frasortere de kedelige ender
- Steg dem i lidt olie på en pande, så de stadig har bid. Strø lidt flagesalt over dem.
- På et fad anrettes skyllede spinatblade og dine asparges hældes over
- Skær ferskner i både og forårsløg diagonalt på langs og strø begge dele ud over salaten. Er nogle af fersknerne meget bløde, så mas eventuelt lidt af saften ud over salaten
- Slut af med lidt olivenolie og vend alle ingredienserne rundt til det ser pænt og appetitligt ud
Nyd sommersalaten ♥