Er du vild med hjemmelavet konfekt, men slet ikke født til at stå i køkkenet? Her er 4 genveje til hjemmelavet konfekt, som selv den mindst køkkenkyndige kan få lavet uden sved på panden.
Da jeg var barn, var noget af det mest magiske at gå i køkkenet med min mor, når der skulle laves konfekt og julesmåkager. I år er mine egne piger ved at være så dygtige i køkkenet, at de godt kan være med til nogle af juleforberedelserne, og derfor har jeg tænkt over hvilke super nemme konfektting, jeg kan smide dem ud i uden risiko for faillure (eller stress!). Jeg deler med jer hvilke ting, jeg har på listen, i tilfælde af at du egentlig gerne vil lave lidt konfekt, men ikke helt kan overskue at kaste dig ud i en masse avancerede udgaver.
Et super nemt marcipanbrød
Du skal bruge:
Marcipan
Espresso
Brændte mandler (køb dem, hvis du ikke vil lave dem selv)
Mørk chokolade
Mos 1 espressoshot ud i en håndfuld marcipan til massen er blød og jævn. Rul eller mas ren marcipan ud til en rektangel og fyld espressomarcipanen i midten i et tykt lag. Hak brændte mandler og fyld dem oven på espressomassen og fold så marcipanen omkring fyldet – luk også godt til i begge ender før brødet penslet med tempereret chokolade. Jeg pyntede med hakkede mandler på toppen. Uhm mums!
3 nemme konfekt, alle kan lave
Opskrift på lækre hjemmelavede mintpastiller
Opskrift på nemme havregrynskugler
Skal du mon lave konfekt i år, eller er du typen, der springer over alt det hjemmelavede? ♥
Jeg skal afgjort prøve de fine Bounty toppe – det er jo ren julestemning.. og jeg elsker kokos… og det er så fint tænkt med brændte mandler inde i konfekt – den adopterer jeg… vi er all in på alt det hjemmelavede – konfekt, chokolader, småkager – you name it… og så har vi også lige en fødselsdag her i december så fødselsdagskage bliver det også til…