Opskrift, eller hvad man nu skal kalde det, på spidskålsndler vendt i pesto, som er verdens nemmeste og super lækre frokost.
I disse hjemmearbejdsdage kan frokosten altså godt blive lidt halvhjertet for mange af os, men der er altså ikke nogen regel, der foreskriver at hurtigt skal være lig med kedeligt, vel?!
Jeg har før delt min begejstring for spidskål, og den er altså helt og aldeles ægte, så her får du en opskrift (hvis man overhovedet kan kalde den det?!) på en lækker frokost med spidskålsnudler vendt i persillepesto og serveret med spejlæg og ristede græskarkerner. Bum!
Hvis du synes, spidskålet bliver for sprødt, så kan du hælde kogende vand over det i et dørslag, således kåret lige får en lyn hurtig opblødning
Spidskåls-nudler med pesto, spejlæg og ristede græskarkerner
Ingredienser
- 5 gram spidskål
- 20 gram pesto
- 10 gram græskarkerner
- 1 tsk rapsolie
- 1 stk æg
Sådan gør du
- På et mandolinjern snittes spidskål til tynde strimler. Har du ikke et mandolinjern, så snit det så tyndt som muligt med en skarp kniv
- I en skål vendes spidskålsnudlerne i pesto og flyttes dernæst over på en tallerken
- På en varm pande med lidt rapsolie ristes græskarkerne og ægget slåes ud og steges som du foretrækker et spejlæg
- Drys græskarkerne over spidskålsnudlerne og server med æg
Ønsker du lidt kulhydrater ombord eller mere mættende elementer, så rist en skive rugbrød eller bland en håndfuld kogte risnudler sammen med spidskålet. Det er super rart også nemlig!
Pesto kan sagtens købes eller laves selv – det gør du præcis som det passer dig. Jeg elsker den Persillepesto, som kan købes fra Meyers ♥