Morgenmadsmuffins a la gulerodskage

Jeg er kæmpe tilhænger af nemme løsninger, især angående morgenmåltidet, som jeg er tilbøjelig til at springe over. Jeg har før delt nemme morgenmads-opskrifter med jer her på bloggen, og i dag smider jeg en ny ind i arkivet. Morgenmadsmuffins a la gulerodskage bages uden raffineret sukker, men de er sødet med dadler i stedet og har den velkendte krydrede smag, som passer så godt til gulerodskage.

Jeg smider den enten hurtigt i mikrobølgeovnen, eller også spiser jeg den kold med en klat græsk jugurt eller skyr til. De kan sagtens opbevares i fryseren, så du bare tager en enkelt ud, når det skal være nemt.

I øvrigt kan jeg også finde på at nyde en om aftenen, når den søde tand larmer for meget fra baghovedet.

Jeg håber, du bliver glad for opskriften – kig eventuelt forbi morgenmadskategorien for at finde mere inspiration til dine morgener.

Morgenmadsmuffins a la gulerodskage

Ret morgemad, Snack
Antal 6 stk

Ingredienser
  

  • 50 gram juicy dadler
  • 1/4 dl vand
  • 1/4 dl mælk
  • 2 stk æg
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/4 tsk stødt kardemomme
  • 1/2 tsk agave sirup
  • knsp salt
  • 1/2 spsk bagepulver
  • 100 gram mel
  • 250 gram revet gulerod

Sådan gør du
 

  • Tænd din ovn på 180 grader varmluft (200 grader alm ovn)
  • Fjern sten fra dadler og blend dem med mælk og vand
  • Pisk æg og dadelmælk grundigt sammen
  • Tilsæt salt, sirup og krydderier og frisk grundigt
  • Tilsæt mel og bagepulver og pisk grundigt
  • Med en ske vendes gulerod i dejen. Tilsæt evt en sjat vand, hvis dejen er for fast. Den skal minde om en blød havregrød
  • Fyld 6 smurte muffinsform med høj kant og bag dine muffins i en forvarmet ovn på 180 grader i 20-25 minutter
Indlæg oprettet 284

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen