Mangler du inspiration til en lynhurtig, men smagfuld aftensmad, så brug 15 minutter på at lave denne ravioli med citron og pinjekerner.
Jeg ved ikke, hvorfor jeg aldrig har delt denne med jer, for det er rent faktisk lidt af en hverdagsfavorit for mig. Måske har jeg undladt at dele det, fordi det næsten føles for simpelt, men det er vel netop det, det handler om – altså det med at dele de nemme hverdagstricks med hinanden, ikke?!
Du kan selvfølgelig avancere retten, hvis du har lyst til selv at lave dine raviolier, men jeg køber altså mine færdige. Pointen er jo netop, at det er hurtigt og nemt, ikke at det skal være gourmet, og på denne måde tager det cirka 15 minutter at lave, bum bum!
Sådan gør du
Til 2 personer
1 pakke store raviolier (svampefyld er favoritten)
1 spsk smør
1 håndfuld pinjekerner
Revet citronskal fra en økologisk citron
Revet parmesan
- Start med at sætte vand over i en gryde.
- Rist pinjekernerne på en pande og stil dem til side.
- Kog raviolien i 3 minutter
- På panden fra før brunes smørret, og de koglte raviolier vendes over i smøret
- Anret raviolien i et fad og riv citronskal og parmesan over. Strø pinjekernerne over retten og servér straks.
Retten er perfekt til frokost eller som forret, men laver du en større portion og lidt salat til, så kan du også bare gå ombord og nyde det som et aftensmåltid.
Jeg skal være alene hjemme i aften, altså med pigerne, men når de er i seng, hopper jeg selv i dynen med en lille dessert og X-Factor ♥