Müslibarer, der mætter {opskrift}

Det tager ikke lang tid og så smager de virkeligt godt. Her er en opskrift på müslibarer, som er lavet på en halv time inklusive bagetid. De er glutenfri, men smagfulde og gode for alle.

Forleden lavede jeg spontant nogle müslibarer, som jeg elsker at have ved hånden. Det er ikke de super sunde af slagsen, men omvendt kunne det være så meget slemmere, hvis alternativet er chokoladebarer og Matador-mix. Jeg udskærer dem i små firkanter på cirka 4×4 centimeter og det er en ret perfekt lille bid til den lille sult mellem måltiderne. Kunne man tilføje lidt rosiner? Johh, det vil jeg mene, ligesom man også kunne dyppe kanterne i en bitter og mørk chokolade, som hjælper dem til ikke for nemt at falde fra hinanden. Meeen, jeg kan nu ret godt lide dem sådan her, så sådan har jeg valgt at dele min opskrift med dig.

Glutenfri müslibarer

Antal 12 stk

Ingredienser
  

  • 100 gram havregryn glutenfri
  • 5 spsk poppet quinoa kan udelades
  • 1 tsk flagesalt
  • 3 spsk ristet kokosmel
  • 1 spsk grofthakket chokolade
  • 1 dl hakkede mandler
  • 1 spsk chunky peanutbutter
  • 55 gram smør
  • 3 spsk lys sirup

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen ved 225 grader
  • Bland alle ingredienserne i en røreskål, og rør med dejkrogene på din pisker.
  • Når blandingen virker jævnt sammenblandet, bruges hænderne til at mase dejen helt sammen.
  • I en rugbrødsform med bagepapir fordeles dejen jævnt og stampes med bagsiden af et glas så den bliver helt flad og samlet
  • Bag müslibarerne i ovnen ca 15 minutter. Det er ikke meningen, at den skal blive sprød, så lad den kun lige akkurat blive gylden i kanterne.
  • Lad bagværket afkøle og skær så 12 barer ud

TIP! I stedet for sirup kan du også bruge fast honning. Det gør müslibarerne en anelse sundere.

Mine børn er ikke vilde med dem, og jeg lurer faktisk lidt på, om ikke det er peanutbutteren der er synderen. Selvom det jo kun er lidt, så kan man godt fornemme smagen af den. Jeg selv er vild med dem, så de skal nok blive spist 

Indlæg oprettet 284

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen