Go Back

Appetizers med Serano, chokolade og pære

Ret appetizer, Forret
Antal 30 stk

Ingredienser
  

  • 2 stk pærer
  • 1 pk Ricotta
  • 2 tern mørk chokolade 85%
  • 10 stk valnødder
  • 1 pk seranoskinke
  • lidt akaciehonning
  • lidt friske mynteblade
  • 2 spsk granatæblekerner

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen ved 150ºC og læg seranostykkerne på et stykke bagepapir. Bag skinken midt i ovnen til den er helt sprød, hvorefter den knuses op i helt små bidder, som lægges klar i en skål
  • Hak valnødder og chokolade til små rustikke bidder og læg dem klar i en skål
  • Skær tynde skiver af dine pærer – de skal skæres, så de er cirka 2-3 mm tykke. Læg dem op på et skærebræt
  • Bryd den sprøde serrano op i små skaller og læg lidt på hver skive pære, som dækkes med ricotta
  • Pynt nu ricotta’en med mere serano, valnødder og chokolade
  • Tilføj lidt honning i striber på tværs af din hapser og pynt med et lille bitte mynteblad og et par granatæblekerner
  • Anret dine appetizers på et rustikt fad, en flot tallerken eller lignende.
Keyword appetizer opskrift, nytårsmad, opskrift smuk servering, velkomst mad