Go Back

Asiatiske nudler med svampe

Ret frokost
Køkken asiatisk
Antal 3 personer

Ingredienser
  

  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk sesamolie
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/4 tsk chiliolie eller efter smag
  • 1 spsk sød paprika
  • 1 stor portobello svamp
  • 1 håndfuld østershatte
  • 1 spsk soya
  • 200 gram risnudler
  • 800 ml vand
  • 1 stk forårsløg
  • 1/4 dl saltede cashewnødder

Sådan gør du
 

  • Skær portobellosvampen små tern og riv østershattene i strimler og større stykker. Sæt det til side
  • Snit også hvidløget meget fint og sæt til side
  • I en sauterpande eller wok varmes sesamolien op ved høj varme
  • I panden tilsættes chiliolie og olivenolie sammen med hvidløg, som svitses i et halvt minuts tid
Keyword asiatiske nudler, hurtige nudler, nudler