Go Back

Blomkål a la chickenwings med røgsmag

Ret Forret, Tilbehør

Ingredienser
  

  • 125 gram blomkål i små buketter
  • 1/2 dl majsmel
  • 1/2 dl kikærtemel
  • 1/4 tsk hvidløgspulver
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1/2 tsk salt
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 1/4 dl ahornsirup
  • 1/4 dl vand

Sådan gør du
 

  • Skær blomkål ud i mindre bidder på 1-2 cm i størrelse. Hæld dem i en skål sammen med alle de tørre ingredienser og brug hænderne til at røre rundt, så krydderierne fordeles godt.
  • Hæld nu de våde ingredienser i og brug igen hænderne til at få blomkålene dækket godt.
  • På en brandvarm pande med varm, smagsneutral olie friteres blomkålene nu. Tilsæt løbende mere olie, hvis du synes, det går i stå og lad dem blive gyldne før de tages af panden igen og er klar til at blive nydt
Keyword blomkål a la hotwings, blomkåls snack, kødfri tilbehør, opskrifter med blomkål