Go Back

Cremede risnudler med edamamebønner og blomkål

Ret aftensmad, frokost
Antal 2 portioner

Ingredienser
  

  • 100 gram risnudler
  • 1 dl edamamebønner
  • 1/4 blomkål
  • 1 terning grøntsagsbouillon
  • 6 dl vand
  • 1,5 spsk sesamolie
  • 2 spsk pinjekerner

Sådan gør du
 

  • Snit blomkålet i tynde flade stykker.
  • På en varm og tør pande steges blomkål og pinjekerner i 1-2 minutter til det har fået lidt farve. Tilsæt så edamamebønner (eventuelt fra frost).
  • Tilsæt nu sesamolie, vand, boullion og risnudler og vend rundt i nudlerne løbende, mens de bliver møre og væsken reduceres. Efter 4-6 minutter er nudlerne færdige med en smule bid og væsken er reduceret ind til en cremet sauce og retten er færdig.
  • Hæld retten op i 2 tallerkener, som eventuelt kan suppleres med lidt limesaft, finthakket chili eller du kan nyde retten helt simpel, som den er uden ekstra.
Keyword asiatiske nudler, cremede nudler, opskrift med ægnudler, vegansk nudelret