Snit porrer i fine strimler (frosne porrer kan hældes direkte fra posen)
Svampene snittes i forskellige størrelser, hvor de fleste snittes helt fint. En enkelt svamp snittes i større, mundrette, flade størrelser og stilles til side
I en sauterpande varmes olien og porrer, svampe og et drys salt tilsættes
Steg ved middel varme under omrøring i 4-5 minutter til porrer og svampe er opblødt og begynder at tage farve
Tilsæt umami paste, løgpulver og hvidløgspulver og fortsæt med omrøring og stegning i 1-2 minutter
Tilsæt nu Naturlig Cuisine og brug lidt vand til at ryste det hele ud af kartonen med
Lad retten simre ved lav varme og smag løbende til med friskkværnet peber, soya og honning
Kog pastaen i en gryde med vand og øs lidt af pastavandet med over i saucen sammen med gærflager og de tilsidesatte svampe
Lad retten samle sig under rolig omrøring og smag til med ekstra soya eller honning, hvis du synes retten mangler sødme eller salt
Slut af ved at vende de færdige pastaer over i svamperetten og server straks