Smelt smør og bland det med mælk, således blandingen er fingervarm
Opløs gæren i den lune mælk og tilsæt salt og sukker
Rør æg og yogurt i blandingen og tilsæt mel lidt ad gangen
Når dejen begynder at blive så fast, at du ikke længere kan røre med en grydeske, tages den ud på et melet bord og æltes sammen til al mel er absorberet. Dejen bliver til at uklistret blød, men fast dej
Lad den hæve 30 minutter et lunt sted
Tag smør ud på køkkenbordet imens, så den bliver mere smørbar til det næste step
Efter hævning
Drys bordet med lidt mel og rul halvdelen af din dej tyndt ud med en kagerulle (ca 5 mm tyk)
Smør et tyndt lag smør på hele fladen og fold nu dejen sammen 3-4 gange og gentag processen 2-3 gange talt
Udrul en sidste gang til et tyndt lag på 5-8 mm. Smør igen overflade med et tyndt lag smør og fold så dejen som du ville gøre med en roulade
Med en let hånd trykkes rouladen lidt flad, hvorefter der skæres snitter med en skarp kniv
Gentag processen med den anden halvdel dej
Tænd ovnen på 225ºC, så den er varm og klar efter hævningen
2. hævning
Læg snitterne på en bageplade med bagepapir og lad dem hæve tildækket et lunt sted i cirka 30 minutter.
Pensl med æg og drys med chiafrø eller med birkes og bag dem på næstnederste rille i 10-12 minutter.