Glutenfri amerikanske pandekager
En super lækker og luftig pandekage i stil med de traditionelle amerikanske pandekager. Disse bananpandekager har en naturlig sødme, som får lyst til igen og igen
- 1 stk æg
- 1 stk moden banan
- 1/2 dl mandelmel
- 1 dl boghvedemel
- 1 tsk bagepulver evt. glutenfri
- 1 spsk mælk evt. mandelmælk
- lidt kokosolie til stegning
- 1/2 dl blåbær eller hindbær friske eller frosne
- lidt friske bær og skyr som topping kan udelades
Start med at stavblende æg og banan til en lind konsistens.
Pisk bagepulver, boghvede- og mandelmel i dejen og sikr at dejen er klumpfri og lind
På en varm pande smeltes lidt kokosolie. Læg en stor skefuld pandekagedej på panden og læg straks 2-5 bær på pandekagen og tryk dem forsigtigt, så de putter sig ned i dejen.
Vend pandekagerne, så snart det er muligt, men selvfølgelig uden at de sprøjter dej fra sig, når du løfter dem.
Keyword glutenfri amerikanske pandekager, glutenfri opskrifter, klassiske amerikanske pandekager