Go Back

Glutenfri amerikanske pandekager

En super lækker og luftig pandekage i stil med de traditionelle amerikanske pandekager. Disse bananpandekager har en naturlig sødme, som får lyst til igen og igen
Ret Morgenmad
Antal 2 portioner

Ingredienser
  

  • 1 stk æg
  • 1 stk moden banan
  • 1/2 dl mandelmel
  • 1 dl boghvedemel
  • 1 tsk bagepulver evt. glutenfri
  • 1 spsk mælk evt. mandelmælk
  • lidt kokosolie til stegning
  • 1/2 dl blåbær eller hindbær friske eller frosne
  • lidt friske bær og skyr som topping kan udelades

Sådan gør du
 

  • Start med at stavblende æg og banan til en lind konsistens.
  • Pisk bagepulver, boghvede- og mandelmel i dejen og sikr at dejen er klumpfri og lind
  • På en varm pande smeltes lidt kokosolie. Læg en stor skefuld pandekagedej på panden og læg straks 2-5 bær på pandekagen og tryk dem forsigtigt, så de putter sig ned i dejen.
  • Vend pandekagerne, så snart det er muligt, men selvfølgelig uden at de sprøjter dej fra sig, når du løfter dem.
Keyword glutenfri amerikanske pandekager, glutenfri opskrifter, klassiske amerikanske pandekager