Go Back

Glutenfri blinis low carb

Ret Forret
Antal 20 stk

Ingredienser
  

  • 1 stk æg
  • 1/2 dl mandelmel
  • 1/2 dl majsmel
  • 1/4 tsk kardemomme
  • 1 knsp salt
  • 1 dl mandelmælk
  • 1/4 tsk bagepulver

Sådan gør du
 

  • Mix alle ingredienserne sammen til en lind masse, som skal føles rimelig tyk, dog stadig flydende. Brug lidt vand eller mandelmælk til at løsne op med, hvis du synes, den er for tyk og omvendt lidt majsmel, hvis du synes, den er for tynd.
  • Led dejen hvile 15 min før du fyrer op under panden og steger dem let gyldne på begge sider ved medium varme. Brug blot en spiseske til at føre dem på panden og lav dem ikke for store.
Keyword glutenfri blinis, LCHF blinis opskrift, low carb opskrift blinis, opskrift blinis