Go Back

Glutenfri cheeseballs med bacon

Ret snacks
Antal 20 Stk

Ingredienser
  

  • 2 stk æg
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 dl rød Finax
  • 1 dl fuldkornsrismel
  • 1/2 dl piskefløde
  • 3 dl mælk
  • lidt salt
  • 1 pk Bacontern
  • 20 små tern Cheddarost

Sådan gør du
 

  • Del æggehvide fra blommen og stil hviden til side
  • Rør blommen med mel, bagepulver og salt
  • Rør nu mælk og fløde i med en rolig hånd og stop, når dejen er samlet
  • Rist bacontern på panden og lad dem affedte på et stykke køkkenrulle
  • Skær cheddarosten ud i små tern på cirka 1×1 centimeter og lad dem ligger klar ved baconen
  • Pis nu æggehviderne helt stive og vend dem dem stille og roligt i din dej, således at luften bevares i dejen
  • Fyr op for æbleskivepanden og smelt smør i hvert hul
  • Hæl dej i hvert hul til mere end halvdelen er fyld op. Så snart den første tynde skorpe har sat sig puttes ost og bacon i midten og der fyldes lidt ekstra dej på toppen
  • Vend æbleskiverne med hjælp fra en strikkepind eller en gaffel
  • TIP! Hold dine cheese balls varme indtil servering i en forvarmet ovn på 150 grader C.
Keyword cheese balls opskrift, glutenfri cheese balls, opskrift ost og bacon snack