Go Back

Glutenfri hindbærsnitter

Ret Dessert

Ingredienser
  

Glutenfri mørdej

  • 100 gram glutenfri havremel eller blendede havregryn
  • 25 gram mandelmel
  • 75 gram fuldkornsrismel
  • 1 stk æg
  • 50 gram smør
  • 25 gram kokossukker

Hindbærfyld

  • 1/2 pose frosne hindbær
  • 1 dl rørsukker
  • 1 spsk vand

Øvrigt

  • flormelis
  • lidt vand
  • lidt krymmel eller tørret hindbærstøv

Sådan gør du
 

  • de 3 meltyper æltes med æg, smør og kokossukker.
  • Når dejen er helt ensartet og uden smørklatter, lægges den mellem to stykker bagepapir og rulles ud til ca. 5 mm. tykkelse.
  • Skær et lige antal firkanter og læg på en bageplade.
  • I en forvarmet ovn spå 180 grader bages snitterne ca. 8-10 minutter og stilles herefter til afkøling

Hindbærfyld

  • Alle ingredienser blendes og hældes i en lille kasserolle hvor det bringes i kog
  • Lad den koge stille i ca. 5 minutter, hvorefter den hældes i en flad skål til afkøling

Saml hindbærsnitterne

  • Et relativt tykt lag kompot lægges på halvdelen af dine snitter og de resterende snitter lægges ovenpå som låg.
  • Rør en glasur op og fordel denne på hver hindbærsnitte som pyntes med krymmel eller tørret hindbærstøv
Keyword glutenfri kageopskrift, glutenfri opskrifter, opskrift glutenfri hindbærsnitter