Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Glutenfri hindbærsnitter
Udskriv
Pin Recipe
Ret
Dessert
Ingredienser
Glutenfri mørdej
100
gram
glutenfri havremel
eller blendede havregryn
25
gram
mandelmel
75
gram
fuldkornsrismel
1
stk
æg
50
gram
smør
25
gram
kokossukker
Hindbærfyld
1/2
pose
frosne hindbær
1
dl
rørsukker
1
spsk
vand
Øvrigt
flormelis
lidt
vand
lidt
krymmel eller tørret hindbærstøv
Sådan gør du
de 3 meltyper æltes med æg, smør og kokossukker.
Når dejen er helt ensartet og uden smørklatter, lægges den mellem to stykker bagepapir og rulles ud til ca. 5 mm. tykkelse.
Skær et lige antal firkanter og læg på en bageplade.
I en forvarmet ovn spå 180 grader bages snitterne ca. 8-10 minutter og stilles herefter til afkøling
Hindbærfyld
Alle ingredienser blendes og hældes i en lille kasserolle hvor det bringes i kog
Lad den koge stille i ca. 5 minutter, hvorefter den hældes i en flad skål til afkøling
Saml hindbærsnitterne
Et relativt tykt lag kompot lægges på halvdelen af dine snitter og de resterende snitter lægges ovenpå som låg.
Rør en glasur op og fordel denne på hver hindbærsnitte som pyntes med krymmel eller tørret hindbærstøv
Keyword
glutenfri kageopskrift, glutenfri opskrifter, opskrift glutenfri hindbærsnitter