Bland mandelmel med rørsukker, loppefrøskaller og vanillesukker.
Tilsæt yougurt og vend det grundigt til en jævn konsistens.
Del dine æg så hviden sættes til side og blommerne vendes i dejen
Pisk din æggehvide stiv. OBS! Brug altid et helt rent piskeris for at opnå stive æggehvider!
Tilsæt eddike og flormelis i den piskede æggehvide og pisk helt stiv før det vendes i dejen.
Smør en springform indvendigt og læg eventuelt bagebapir i bunden, hvorefter dejen hældes i. Bank springformen let i bordet et par gange, så dejen lægger sig jævnt.
Bag kagen midt i en forvarmet ovn på 175º c i cirka 35 minutter.
Når kagen er bagt skal den køle af, og du kan for så vidt bage den et par dage i forvejen, så længe du har den stående på køl. Laver du den samme dag, så kan du passende tage en kaffepause, mens den køler af.
Vask de friske bær og stil dem til afdrypning.
Pisk fløden stiv og gerne lidt fastere end du normalt ville gøre.
Tilsæt saft, flormelis og marmelade og pisk let til skummen er jævn.
Hæld skummen på en sprøjtepose uden tylle, og læg den eventuelt på køl til du skal servere kagen eller minimin 30 minutter.
Når den er kølet ned, klipper du et relativt stort hul på posen og sprøjter bløde cirkler på kagen startende med den yderste og dernæst ind mod midten. På skummet anrettes de friske bær og kagen er klar til at blive serveret.