Go Back

Glutenfri müslibarer

Antal 12 stk

Ingredienser
  

  • 100 gram havregryn glutenfri
  • 5 spsk poppet quinoa kan udelades
  • 1 tsk flagesalt
  • 3 spsk ristet kokosmel
  • 1 spsk grofthakket chokolade
  • 1 dl hakkede mandler
  • 1 spsk chunky peanutbutter
  • 55 gram smør
  • 3 spsk lys sirup

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen ved 225 grader
  • Bland alle ingredienserne i en røreskål, og rør med dejkrogene på din pisker.
  • Når blandingen virker jævnt sammenblandet, bruges hænderne til at mase dejen helt sammen.
  • I en rugbrødsform med bagepapir fordeles dejen jævnt og stampes med bagsiden af et glas så den bliver helt flad og samlet
  • Bag müslibarerne i ovnen ca 15 minutter. Det er ikke meningen, at den skal blive sprød, så lad den kun lige akkurat blive gylden i kanterne.
  • Lad bagværket afkøle og skær så 12 barer ud