Go Back

Grillet blomkål med parmesan og citron

Ret Forret, Snack
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 350 gram blomkål i buketter
  • 20 gram tahin lys flydende variant
  • 10 gram tamari eller sojjasauce
  • 20 gram vand
  • 1 stk citron revet skal

Sådan gør du
 

  • Start med at dele dit blomkål til små buketter i nogenlunde sammen størrelse og tykkelse
  • Varm en pande op og læg buketterne på panden uden olie. Lad dem branke godt af på så mange sider som muligt, og lad dig ikke skræmme af de mørke grillmærker – de giver rigtig god smag i sidste ende
  • I en lille røreskål piskes tahin, tamari/soja og vand sammen til en rimelig tynd dressing
  • Når du er tilfreds med dine blomkåls brankning og mørhed hældes de i en serveringsskål. Hæld straks dressingen over og riv med parmesan og slutteligt citronskal.
  • Servér dem straks
Keyword blomkål med parmesan, blomkåls snack, grillet blomkål, mættende snack, sund snack