Del dit æg, så du kun tager blommen med i din skål. Hviden skal piskes stiv i en anden skål senere
I røreskålen med æggeblomme tilføjes koldskål, vanillepulver, rørsukker, blå birkes, natron og bagepulver. Rør det godt sammen til en lind og tyktflydende dej
Under omrøring sies hvedemel i dejen. Det gør dejen mere fast, men du skal ikke blive bekymret, fordi æggehviden gør hele forskellen om et øjeblik
Pisk nu æggehviden helt stiv og hæld den i din skål med pandekagedej. Brug en dejskraber til stille og roligt at vende de fluffy hvider rundt i dejen. Hvis du bare pisker løs nu, tager du al luften ud af den!
Varm din pande godt op før du begynder at stege dine pandekager. Når panden er varm skrues blusset lidt ned og panden olieres med lidt smør og olie
Læg en spsk dej på panden og vend den først når den er næsten færdigbagt, dog uden at den bliver brændt. Vend pandekagen og tag den af panden ganske hurtigt, så den sidste side forbliver lys