Go Back

Morgenmadsmuffins a la gulerodskage

Ret morgemad, Snack
Antal 6 stk

Ingredienser
  

  • 50 gram juicy dadler
  • 1/4 dl vand
  • 1/4 dl mælk
  • 2 stk æg
  • 1/2 tsk stødt kanel
  • 1/4 tsk stødt kardemomme
  • 1/2 tsk agave sirup
  • knsp salt
  • 1/2 spsk bagepulver
  • 100 gram mel
  • 250 gram revet gulerod

Sådan gør du
 

  • Tænd din ovn på 180 grader varmluft (200 grader alm ovn)
  • Fjern sten fra dadler og blend dem med mælk og vand
  • Pisk æg og dadelmælk grundigt sammen
  • Tilsæt salt, sirup og krydderier og frisk grundigt
  • Tilsæt mel og bagepulver og pisk grundigt
  • Med en ske vendes gulerod i dejen. Tilsæt evt en sjat vand, hvis dejen er for fast. Den skal minde om en blød havregrød
  • Fyld 6 smurte muffinsform med høj kant og bag dine muffins i en forvarmet ovn på 180 grader i 20-25 minutter