Snit løg i mindre tern og snit også hvidløg i helt små tern
Halvdelen af squashen rives på den grove side af et rivejern, mens den anden halvdel skæres i rustikke tern, som lægges til side
I en mellemstor gryde steges bacon og olivenolie til det får lidt sprød stegeskorpe
Når du er glad for baconets stegeskorpe tilsættes løg, hvidløg og squash sammen med tomatkoncentrat.
Rør i gryden i et lille minuts tid og tilsæt så ca 1/2 dl vand, som røres rundt for at lade det opløse den mørke farve fra bunden af gryden
Herefter tilsættes resten af vandet sammen med den tørrede penne pasta og den purerede tomat passata. Tilsæt også lidt salt og peber efter smag.
Læg låg på og lad retten simre ved medium varme. Kig til den og rør rundt i ny og næ.
Riv næsten al parmesanen på den fine side af et rivejern og gem det sidste til at drysse over retten ved servering
Når væsken er kogt væk og pastaen er al dente hældes revet parmesan i, som vendes blidt rundt i retten sammen med de rustikke squashtern
(tilsæt evt lidt ekstra vand, hvis pastaen ikke er klar, når væsken har aftaget)