Go Back

Opskrift bunde til Kajkager

Ret Dessert, kage
Antal 8 stk

Ingredienser
  

  • 1 stk æg
  • 150 gram sukker
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1,5 tsk bagepuæver
  • 1 dl mælk
  • 125 gram mel
  • 1,5 tsk stødt ingefær
  • 1/4 tsk kardemomme
  • Orange pastafarve

Sådan gør du
 

  • Pisk æg og sukker til en luftig skum. Sigt halvdelen af de tørre ingredienser og halvdelen af mælken i mens der piskes.
  • Tilsæt så den sidste halvdel mælk og de tørre ingredienser og pisk færdig, før du tilsætter farvepasta. Vi brugte 2 store knivspidser.
  • Hæld dejen i en firkantet form (18×30 cm) med bagepapir og bag midt i ovnen ved 200 grader i 12-15 minutter.
  • Lad den afkøle før du stikker 8 runde kager ud med en udstikker på 7 cm
Keyword kajkager halloween, opskrift kajkager