Pisk alle ovenstående ingredienser (minus græskar og mel) i ca. 1 minut, så det bliver mere luftigt og “skummende”. Det bliver selvfølgelig ikke til en skum, men du vil se at det ligesom tykner lidt.
Tilsæt nu græskaret og pisk igen. Sigt lidt mel i ad gangen, mens der piskes og hæld så dejen i en bageform med bagepapir.
Kagen bages midt i en forvarmet ovn ved 180 grader i 50-60 minutter. Det er vigtigt at holde øje med den, så du kan flytte ned længere ned i ovnen, hvis du synes den får for hurtigt farve. Brug en træpind til at stikke midt ned i kagen for at tjekke, om den er færdig.
Varm ingredienserne op i kasserolle med tyk bund, mens du rører med en træske. Forlad ikke gryden, da det skal reduceres mens du rører i det. Når siruppen har reduceret til 1/3 tilsættes græskarkerne og der røres i 1-2 min mere før det fordeles og hældes over kagen. Siruppen vil være ret flydende, når den er færdig.