1spskcitronsaft og gerne lidt revet skal fra en økologisk citron
Sådan gør du
Skil blomme fra hvide og pisk hviderne helt stive i en skål.
I en større skål røres blommer, sukker, kærnemælk, citron og fløde sammen til en jævn masse.
Tilsæt mel og bagepulver og rør dejen tyk og jævn.
Fyr nu op under æbleskivepanden på komfuret, smelt lidt smør i hvert hul.
Mens panden bliver langsomt varm vendes de stive hvider forsigtigt i din dej, hvorefter du er klar til at bage æbleskiver.
Med en ske hældes hvert hul i æbleskivepanden op til kanten. De bliver bedst, hvis du steger dem i smør og løbende vender dem, så de får stegeskorpe på alle sider. Du vender æbleskiverne med en spids gaffel, som stikkes ind i siden, således du kan trække den rundt.
Keyword æbleskiver med kærnemælk, æbleskiver uden gær, julens opskrifter, klassiske æbleskiver, opskrift æbleskiver