Go Back

Opskrift på glutenfri pandekager a la crepes

Ret Dessert
Antal 15 stk

Ingredienser
  

  • 2 stk æg
  • 1/2 dl rismel
  • 1/2 dl boghvedemel
  • 2 spsk rørsukker
  • 1/4 tsk kardemomme
  • knsp salt
  • 1/4 tsk bagepulver
  • 3 dl mælk

Sådan gør du
 

  • De tørre ingredienser blandes let med en ske,
  • Begge æg slåes ud her og piskes grundigt sammen
  • Tilsæt mælken lidt ad gangen under omrøring for at undgå melklumper. Hvis du oplever dejen for flydende kan den justeres med en smule rismel og omvendt kan du tilsætte lidt mælk eller vand for at gøre dejen mere flydende
  • Varm en pande op til middel varme og smlet lidt smør
  • Hæld en god skefuld dej på panden og roter denne så dejen fordeler sig fladt over hele pandens overflade
  • Når pandekagen ikke sej våd og flydende ud, vendes den med hjælp fra en spartel
  • Steg pandekagen ca 1 minut og læg den over på en tallerken
Keyword glutenfri crepes, glutenfri pandekager, opskrift crepes, opskrift flade pandekager, opskrift klassiske pandekager, opskrift pandekager