Go Back

Opskrift på guf til isvafler

Ret Dessert

Ingredienser
  

  • 3 stk æggehvider svarende til 2 bægre pasteuriserede hvider
  • 175 gram fint rørsukker
  • 1 spsk citron
  • 1 spsk glukosesirup
  • 1/4 tsk vanillepulver

Sådan gør du
 

  • Vigtigt! Start med at aftørre dit piskeris og røreskål med lidt citronsaft eller eddike. Dette gøres for at sikre, at der ingen fedtrester er, da det vil forhindre æggehviderne i at blive rigtigt stive.
  • Start med at piske æggehviderne og citronsaften til de er hvide og stive.
  • Hæld nu halvdelen af sukkeret i og pisk ved høj hastighed til sukkerkornene er opløste. Det tester du ved at smage på det.
  • Hæld nu vanillepulver, glukosesirup og resten af sukkeret i og pisk igen ved høj hastighed til din guf står i stive spidser og ikke har sukkerkorn, der knaser.
Keyword bedste opskrift på guf, isvaffel guf, opskrift guf