Go Back

Opskrift på jordbærsirup

Ret Dessert

Ingredienser
  

  • 140 gram jordbær både frosne og friske kan bruges
  • 1 dl rørsukker
  • 2 dl vand
  • 2 spsk citronsaft

Sådan gør du
 

  • Start med at tilføje alle ingredienser i en kasserolle og lad det nå til kogepunktet
  • Skru nu ned for varmen og lad det koge stille under jævnlig omræring i cirka 10 minutter
  • Tag de store bær op i en lille sigte for at presse saft og smag ud af dem i en sigte og kassér dernæst resten af jordbæret
  • Lad siruppen simre i yderligere 5 minutter og hæld den dernæst på et glas til afkøling. Husk at dit glas skal være skollet forinden og eventuelt skyllet i Atamon også
Keyword hjemmelavet jordbærsirup, hjemmelavet sirup, opskrift jordbær sirup, sirup med smag af jordbær, sommeropskrifter