Lav aller først 3 dl espresso – det skal nemlig nå at køle af, før du kan samle din kage.
I en skål piskes mascarpone med æggeblomme og sukker. Pisk det godt, så der kommer masser af luft i cremen, før du hælder den på en sprøjtepose.
Bland nu kold kaffe med Amaretto og find en skål og ladyfingers frem.
Tag en ladyfinger og dyp den i kaffeblandingen i 2 sekunder. Læg ladyfingers i et lag i din skål, lidt ligesom du ville lave lasagne…
Sprøjt nu cremen ud over hele kikselaget med din sprøjtepose og fortsæt med et nyt lag af lady fingers
Når du er nået toppen sluttes kagen af med creme og drysset kakaopulver over
Din Tiramisu bliver bedst ved at trække til dagen efter i køleskabet, men som minimum skal den i hvert fald trække 3 timer før den serveres. Du kan også lave din Tiramisu i flotte glas i stedet for en skål, og på den måde lave små individuelle serveringer.