Go Back

Opskrift på mangokompot

Ret Dessert

Ingredienser
  

  • 1 stk moden mango
  • 1/2 dl vand
  • 1 stk vanillestang
  • 2 spsk rørsukker

Sådan gør du
 

  • Skær mangoen i mindre tern og sørg for med hænderne at klemme stenen fri for kød, så der ikke går en masse til spilde. Læg mangokødet i en kasserolle.
  • Fjern vanillekorn fra vanillestangen og brug lidt sukker til at separere dem før de hældes i kasserollen med vand og øvrigt sukker. Lad også vanillestangen koge med.
  • Bring nu mangoen til kogepunktet og skru dernæst ned på medium varme og læg låg på. Tjek ind løbende og rør i kompotten – når alle mangostykker virker glasklare og bløde tages vanillestangen ud og kompotten blendes og stilles på køl.
Keyword mango kompot, mango og kaffemousse, mangokompot, opskrift kompot mango