Go Back

Opskrift på marengskys med lakrids

Ret Dessert
Antal 1 bageplade

Ingredienser
  

  • 3 stk æggehvide
  • 150 gram økologisk rørsukker
  • 1 tsk eddike
  • 1,5 tsk lakridspulver

Sådan gør du
 

  • I enrøremaskine piskes æggehviderne stive
  • Tilsæt halvdelen af dit sukker og pisk til sukkerkornene er opløst
  • Tilsæt resten af sukkeret med lakridspulver og eddike og pisk igen til sukkerkornene er opløst
  • Når du har en helt fast skum, som ikke falder ud af skålen, når du vender den på hovedet er din marengs klar til bagning
  • På en bageplade med bagepapir sætter du kyssene. Dette gøres nemmest ved at føre marengs i en sprøjtepose, men med god vilje kan du også bruge en ske
  • Bag kyssene midt i ovnen ved 180 grader Endvidere sætter jeg lige en grydeske i lågen, så ovnen ikke lukkes helt. Bagetiden varierer alt efter størrelsen, så hold godt øje med dem og regn med 15-30 minutter.
Keyword lakrids marengs, marengskys med lakrids, opskrift marengs, opskrift marengskys