Smelt smøret, så det er klumpfrit.
I en foodprocessor blendes kiks, havregryn, smeltet smør og dadler til en jævn, grynet konsistens
Hæld smulderet over i en smurt springform og stamp det grundigt med bagsiden af en ske, så bunden bliver helt glat.
Ovenpå bunden lægges din karamel-masse i så tykt et lag, som 1 dåse giver. Sæt nu kagen på køl, mens du gør frugterne klar.
Skær kiwierne i tynde skiver uden skræl. Læg dem på et stykke køkkenrulle, så de ikke er for våde, når de skal på kagen.
Riv lime-skal og overvej om du vil have lidt ekstra syrlighed på kagen, som nemt kan tilføres ved at skære limefrugten ud i bitte små bidder uden “hud”, som ligeledes lægges på køkkenrullen.
Tag nu kagen fra køl og løsn karamellen fra springformens kant ved at bruge en kniv. Fjern så springformen og anret kagen på et fad. Nu kan du pynte kagen med kiwi, lime og evt krymmel og blomster.
Hold kagen på køl frem til servering, så skal den nok holde fint på formen. Velbekomme!