Varm mælken op til den er lunken uden at være varm
opløs gær og sukker heri og lad det stå 5 minutter
Med en gaffel blandes melet i og når dejen begynder at samle sig skiftes til en dejskraber
Når alt mel er blandet i dejen, vil den nu være ret våd og løs. Hvis den virker fast, så tilsæt 1 spsk vand eller mælk
Stil dejen til hævning i 2 timer med film over
Varm rapsolien på komfuret og pas på ikke at komme for tæt på den. Den bliver ekstremt varm og det frarådes at lade børn være med til stegningen.
Smør en sprøjtepose med olie på indersiden
Rør den hævede dej sammen med en dejskraber og flyt dejen over i posen
I den varme olie klippes nu små dejstykker som trykkes forsigtigt ud. Dyb evt saksen i lidt olie, hvis den klistrer til dejen. Der skal klippes dejstykker på ca 1,5 x 1,5 cm
I olien steger du kuglerne 8 ad gangen, mens du med en hul-ske forsigtig vender dem i olien. Når de er hævet op og har fået en flot gylden farve tages de fra olien over på et stykke papir, hvor de kan afkøle