20gramchokolade proteinpulverkan erstattes af 1 spsk raw kakao
3stkmodne juicy dadler
1/2spsksesam olieeller kokosolie
1spskvand
Karamel
125grammodne juicy dadler
30grammandelsmør
1/4tskflagesalt
1/4tskvanillepulver
1/2spsksesam olieeller kokosolie
0,5-1spskvand
Sådan gør du
Bunden
Hak mandlerne til mindre stykker og rist dem 1-2 minutter på en pande
I en food processor blendes alle ingredienser til bunden så du opnår en "klæbrig grus"
Fordel dejen til 7 muffinsform og brug fingrene til at mase den sammen til en bund. Brug fingrene til at forme en kant
Stil dine bunde i fryseren mens du laver din karamel
Karamel
Blend alle ingredienserne i din food processor, men hold igen med vandet
Tilføj lidt vand ad gangen, så du lige præcis får løsnet karamellen til at blive tyk og smidig
Flyt din karamel over i en sprøjtepose
Tag bundene fra frys op fordel karamellem i de 7 cups. Brug evt bagsiden af en ske til at smøre den på plads og sæt så dine karamel cups tilbage i fryseren