ænd ovnen ved 225 grader
Skræl kartoflerne og skær dem i stykker på samme størrelse som nye kartofler
Tag dit spidskål og skær det på langs i 6 både, hvor stilken bevares, så det ikke falder fra hinanden
I et ovnfast fad hældes citronolie, som fordeles groft med den ene side af dine spidskåls-kvarter. Lad dem alle gnides i olien og vend dem så om på den anden skårede side, så den også kan blive smurt
Læg nu spidskålene jævnt fordelt i fadet og fyld kartoflerne op omkring det
Med en bagepensel pensles lidt af olien på overfladen af kartofler og kål
Gnid kyllingelårene med lidt olivenolie, salt og peber og læg dem i et andet ovnfast fad
Sæt begge fade ind på midterste rille i 20-30 minutter, men hold selvfølgelig øje med begge, idet stegetiden kan variere alt efter størrelsen på dine kyllingelår og kartofler
Når begge dele er mørt tages det ud af ovnen og fadet med spidskål og kartofler drysses med revet parmesan