Start med forsigtigt at trimme isvaflens kant, så den kan stå. Brug en takket brødkniv til stille og roligt at skære kanten til. Den vil blive uperfekt, men det vigtigste er, at den kan stå. Skær så toppen af.
Smelt overtrækschokolade og brug chokoladen til at "lime" spidsen skævt på isvaflen.
Stil dem på køl, så chokoladen sætter sig hurtigere
Pensl de flade stroop vafler med chokolade på sider og top og stil så også dem på køl
Du kan nu tage isvaflerne ud og pensle dem helt op med chokolade og stille dem tilbage på køl
Imens chokoladen sætter sig gør du din overtrækschokolade klar til den sidste proces, måske du skal lave lidt ekstra eller blot skal varme det en smule op.Dyp isvaflens åbning ned i chokoladen og fyld vaflen halvt op med slik før du bruger den flade Stroopvaffel til at lukke af Brug den smeltede chokolade til at lukke helt af for hullerne mellem de 2 vafler og lad så chokoladen sætte sig en smule på køl
Udrul lidt orange fondant og skær lange bånd på ca 1 cm bredde
Placér båndet omkring hatten og "lim" en krymmelknogle på lukningen med lidt smeltet chokolade