Smelt mørk chokolade over vandbad
Læg et stykke bagepapir på et skærebræt og hæld lidt af chokoladen ud, som med en kniv. Fordel chokoladen jævnt ud over papiret til en ganske tynd “plade”
Hak de saltede cashewnødder groft og stil dem til side
På en pande lægges smør og sukker, som varmes op ved medium varme. Når sukkeret begynder at smelte blandes cashewnødderne i og der røres konstant i massen til den er færdig. Vær ikke bange for at lade det sætte sig grundigt – det er den let brændte karamel, der giver daim-agtigt crunch til den færdige konfekt
Når du synes, massen er blevet god (dvs. mørk gylden), så sluk for panden og lad den stå lidt. Rod det rundt engang imellem, så bolchemassen fordeler sig jævnt og fordel så den afkølede bolchenødde-masse ovenpå det tynde lag chokolade
Før din karamel over i en sprøjtepose og klip et hul på ca 1 cm.
Fordel karamellen i et gavmildt lag på hele pladen af chokolade og bolchemasse, således alle hullerne fyldes ud.
Strø et par flager salt på karamellen og fordel dernæst resten af den smeltede chokolade ovenpå, så det ligner en kæmpe chokoladebar
Opbevar baren koldt indtil servering, som tager sig bedst ud, hvis du bryder pladen med en spids kniv, så det bliver til rustikke stykker