Skræl den eller de søde kartofler og skær i lige tykke strimler på ca 1 cm tykkelse
Læg fritterne i koldt vand i 15 minutter, så noget af stivelsen drænes fra og dup så fritterne med et rent klæde og drys dem med majs- eller tapiokamel
I en lille skål piskes miso, tomat, olie og sirup til en sauce, som alle fritterne masseres grundigt med
Fordel fritterne på en bageplade med bagepapir og sørg for at de ikke ligger i bunker ovenpå hinanden. Drys nu lidt pankorasp over fritterne.
Tænd ovnen på 180 grader og bag dem midt i ovnen i 25-35 minutter. Hold selvfølgelig øje med dem, da der er forskel på ovne, men også alt efter hvor tyndt eller tykt du har fået skåret din fritter.
Sørg for at vende dem efter 15 minutter, så de får farve på "bagsiden" også.
Når de er møre og har fået en flot farve er dine fritter færdige og tages ud af ovnen