Go Back
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Spicy og cremet nudelret med sprøde grøntsager
Udskriv
Pin Recipe
Antal
2
portioner
Ingredienser
Sauce
2
spsk
tahin
2
spsk
sesamolie
1,5-2
tsk
stærk chilisauce
1/2
spsk
tamari eller soja
1/2
spsk
ahornsirup
1/2
stk
citron
saft og skal
2
fed
hvidløg
3
spsk
vand
Øvrige ingredienser
1/2
pk
risnudler
1/2
stk
squash
1
dl
edamamebønner
optøede
1
dl
rød peberfrugt i tynde strimler
1
spsk
sesamfrø
Sådan gør du
Sauce
I en stor serveringsskål blandes tahin med olie, chilisauce, sirup og tamari
Riv skallen fra den halve citron og pres saften i skålen
Pres hvidløg i skålen og tilføj vand
Rør saucen grundigt med et piskeris og stil den til side, mens du klargør resten af retten
Sådan laver du retten færdig
Optø edamamebønnerne
Lav squashnudler med en spiralizor eller ved blot at skrælle den med en kartoffelskræller
Snit de øvrige grøntsager i mundrette bidder eller tynde stave.
Bring vand til kogepunktet i en gryde og kog risnudlerne møre, som anvist på pakken
1 minut før nudlerne er færdige tilsættes squashnudlerne til gryden, så de får 1 minut i det kogende vand.
Dræn vandet fra nudler og squash som straks blandes i skålen med sauce sammen med de snittede grøntsager og optøede edamamebønner
Med en tang vendes det hele grundigt rundt i saucen og pyntes til sidst med sesamfrø. Server retten straks, så den kan nydes lun
Keyword
asiatiske nudler, nem opskrift asiatiske nudler, nudler cremet sauce, spicy nudler opskrift