Go Back

Stegt spidskål med avocado, lime og Hollandaise

Tilb. tid 20 minutter
Ret aftensmad, Hovedret
Antal 4

Ingredienser
  

  • 1 dl fintsnittet spidskål
  • 1 stk avocado
  • 1 stk lime, skal og saft
  • lidt Salt og (citron)peber
  • lidt olivenolie
  • 2 pk frisk pasta
  • 1/4 brev ’Knorr Hollandaise – 100% naturlige ingredienser’
  • 10 gram smør
  • 1 spsk mælk

Sådan gør du
 

  • Kog din pasta i et par minutter og hæld vandet fra og stil den til side
  • Skær avocadoen i mindre både og steg den brun på begge sider
  • Bland revet citronskræl, olie, salt og citronpeber – og gnid blandingen ind i kålen
  • Varm en pande og lynsteg spidskålen til farven ændrer sig. Tilsæt pastaen og bland det helt rundt med en tang
  • Tilbered saucen ved at blande 1/4 brev ’Knorr Hollandaise Sauce – 100% naturlige ingredienser’ med 3/4 dl vand i en gryde. Bring det til kogepunktet og sluk og tilsæt så mælk og smør.
  • Anret kål og pasta i en tallerken, fordel avocadoerne og hæld lidt hollandaise over
Keyword opskrift pasta med avocado, pastaret med hollandaise