Go Back

sunde spinatpandekager

Ret Morgenmad
Antal 10 stk

Ingredienser
  

  • 100 gram spinat frisk eller frossen
  • 100 gram hytteost
  • 2 stk æg
  • 1 knsp vanillepulver
  • 1 spsk akaciehonning
  • 1/2 dl boghvedemel
  • 1/2 tsk bagepulver
  • lidt kokosolie til stegning

Sådan gør du
 

  • Tag spinaten ud fra fryseren og optør den, eventuel i en mikroovn. Blend så spinat med alle øvrige ingredienser (undtagen kokosolie) og lad dejen stå og hvile, mens du varmer din pande op.
  • Steg pandekager på 10-12 cm i lidt kokosolie ved middel varme. Vend først pandekagen, når den ikke er våd længere, så holder den flot på formen, når du flipper den.
Keyword opskrift amerikanske pandekager, opskrift spinatpandekager, opskrift sunde pandekager, pandekager spinat, sunde pandekager