Go Back

Sur-sød spidskålstilbehør til fisk

Ret aftensmad, Forret, Tilbehør
Antal 2 personer

Ingredienser
  

  • 1/2 dl sød chilisauce
  • 2,5 dl frossen mango
  • 1 lille løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 1/3 squash i tern
  • 3 dl revet spidskål
  • 2 bundter glasnudler kan udelades

Sådan gør du
 

  • Pres hvidløg ned i olien og hak løg fint
  • Varm panden op og tilsæt olie, hvidløg og løg
  • Mens det sauterer skæres squash i tern og 3 store håndfulde spidskål rives på et mandolinjern
  • Afmål også sød chilisauce og frossen mango
  • Når løgene er blevet sauteret uden at tage farve tilsættes squashtern, som brunes kort af.
  • Tilsæt glasnudler smat 1/2 dl vand og vend nudlerne rundt i retten så hurtigt du kan
  • Tilsæt dernæst mango og chilisauce, som ganske hurtigt vendes godt og fordeles på panden
  • Fyld panden godt op med spidskål og skru ned for varmen til medium. Bliv ved komfuret og vend det hele rundt løbende til du er tilfreds med retten. Jeg kan godt lide, at den får lov at koge godt ind, men det kan sagtens tages af blusset, mens spidskålen stadig har lidt crunch
Keyword fiske tilbehør, opskrifter med spidskål, sur sød spidskål