Go Back

Thaisalat med kylling og glasnudler

Der er til opskriften her ikke angivet mængder, da det i bund og grund er op til dig selv, hvilket grøntsag tro hvor store mængder, du ønsker
Ret aftensmad, frokost, Salat

Ingredienser
  

  • Spinatblade
  • Spidskål
  • Forårsløg
  • Rød peber
  • Hjertesalat
  • Peanuts
  • Kylling
  • Glasnudler

Sådan gør du
 

  • Snit spidskål i tynde strimler og blancher dem på panden i lidt olie, så de bliver bløde og blanke, men ikke smattede. Tag dem af varmen og stil dem til side.
  • Hæld kogende vand over glasnudlerne og lad dem trækker i 2 minutter før vandet sies fra. Bland nudler og spidskål sammen.
  • Steg kyllingefilet på panden og tag dem af panden lige inden de er gennemstegte. Skær dem i små stykker og smid dem på panden igen til de lige akkurat er gennemstegt, men stadig er saftige og bløde. Tag dem af varmen og lad dem hvile.
  • I 2 skåle lægges en bund af friske spinatblade og revet hjertesalat. Snit forårsløg på langs til smukke, lange stykker og snit også rød peber til helt tynde og korte stængler, som blandes i dine skåle. læg nu nudler og kål i skålene og hæld dressing over. Læg kyllingestykker i hver skål og brug et par spisepinde til at blande det smukt sammen, så de ser appetitlige ud og dressingens smage har bredt sig godt.
  • Lige inden servering strøes lidt grofthakkede peanuts over anretningen – bon appetit!
Keyword opskrift thai dressing, opskrift thai salat, thai dressig med lime, thaidressing med peanuts, thaisalat