Go Back

Trøfler med hvid chokolade og karamel

Ingredienser
  

  • 90 gram hvid chokolade
  • 1 tsk smør
  • 2 spsk dulce karamel kan også købes
  • 1 knsp lagesalt
  • lidt flormelis og guldstøv til at rulle trøflerne i Mit guld er fra Mill & Mortar

Sådan gør du
 

  • Smelt chokoladen over vandbad.
  • Når chokoladen er smeltet slukkes blusset og smør smeltes i chokoladen, mens der røres let. Undgå at piske, da det vil slippe en masse luft ind i chokoladenmassen, hvilket vi ikke ønsker.
  • Tilsæt karamellen og salt og bland massen til en jævn masse, hvorefter den stilles på køl i cirka en halv time
  • Når massen er afkølet trilles kugler, som først rulles i flormelis og efterfølgende i guldstøv.
  • Sneboldene opbevares på køl og nydes bedst 10 minutter efter, de er taget ud.
Keyword chokoladetrøffel, hvide chokoladetrøfler med karamel, jule trøfler, julekonfekt, julens opskrifter, juleslik, opskrift trøffel, opskrift trøfler